Ανάγκες των καιρών στην υπηρεσία ανθρώπων ! Το καταναλωτικό σεβαστό κοινό, [για μας στη περιοχή της φιλοξενίας ο τουρίστας που λένε] πιστεύουμε, σήμερα ότι έχει το δικαίωμα της ενημέρωσης για τα προϊόντα που του προτείνονται να καταναλώσει από τους διάφορους φορείς, θεσμούς και επιχειρηματίες. Ξεκινήσαμε λοιπόν και μεις κάπως καθυστερημένα, αλλά τολμηρά, την κωδικοποιησή τους και την πρότασή μας στους συνεργάτες μας και ελεύθερα στο κοινό για να μπορεί να δουν ψηφιακά μέρος αυτών και να κατευθυνθούν. Παράλληλα φωτογραφικό υλικό και ό,τι άλλο νομίζουμε χρήσιμο προσπαθούμε να το διοχετεύσουμε μέσα από αυτό το χώρο, Η Εύβοια είναι ικανή να υποστηρίξει τουριστικά προϊόντα real, on the go, dynamic, ready for sale, smart {ή ποιοτικά, φερέγγυα, ειλικρινή και ευέλικτα προϊόντα, υπηρεσίες} και σε συμφέρουσες τιμές. Τα προϊόντα αυτά είναι φτιαγμένα και υποστηρίζονται από έμπειρους ειδικούς, τεχνικούς του επαγγέλματος και της ζωής θα λέγαμε. Καλή αντάμωση φίλοι μας ! Τo ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι : e-mail : novus.sales@gmail.com Tel. : (0030) 22290611935 / Fax: (0030) 22290 62120 / Mobile : (0030) 6973021194

Thematic Tourism love Evia

NEGRO-PONTING: Η ιδέα ξεκίνησε από ευ-θυμία, από αλλη-γορία, από εκ-φραστική επι-θυμία ή από λεκτικά "αστεία" αλλά και από συσώρευση εμπειρίας που ζητούσε επίμονα να πάρει μορφή ...προϊόντος ! Τα προϊόντα λοιπόν του brand ""S-group hotel-S είναι τα 1. Negroponte Resort Eretria 5* kai 2. Miramare Eretria 4* 192 δωματίων στην Ερέτρια Ευβοίας και απoτελούν το πρώτο συνθετικό της λέξεως NEGROPONTE και το PONTE μετοχοποιήθηκε και έγινε PONTING για να εκφράσει και το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και το ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. Αυτά λοιπόν φίλοι μου θα τα βρείτε στις ταξινομιμένες ΠΕΡΙ-e-ΧόΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ στο σταθερό πραράπλευρο χώρο καλώντας της με κλικ να σας πουν το στόρι τους (περιεχόμενό τους στο ημερολογιακό blog-site) ! Καλή περιήγηση λοιπόν.

Επισκεφτήτε μας στο Facebook

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

Γνωρίστε το Miramare Eretria 4* Eretria Evia

To Hotel Miramare Eretria 4* μπορείτε να το δείτε στο site του στη διεύθυνση www.miramare.eretria.gr. To ξενοδοχείο αυτό ανακαινίστηκε πλήρως το 2008. Διαθέτει 33 δωμάτια στο κεντρικό κτίριο και 47 δωμάτια σε τρία (3) μπάγκαλοους τα οποία είναι κτισμένα μέσα σ' ένα κατάφυτο Μεσογειακό κήπο. Το Hotel Miramare Eretria 4* διαθέτει 80 ευρύχωρα σύγχρονα δωμάτια, main bar, pool bar με barbeque, εστιατόριο με πανοραμική θέα στον Ευοϊκό, δύο πισίνες με γλυκό νερό, γήπεδο τένις & μπάσκετ, γυμναστήριο, ασφαλή πρόσβαση μέσω υπόγειας διάβασης σε μία γραφική και με μικρή επισκεψιμότητα παραλία. Με δυό λόγια θα λέγαμε ότι είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό προϊόν, με εξαιρετική ποιότητα φιλοξενίας και σίτησης σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Βρίσκεται δε, σε μια τοποθεσία κατάλληλη για ημερήσιες εξορμήσεις προς όλες τις κατευθύσεις, Κάρθστο, Κύμη, Χαλκίδα και Αιδηψό.
Γράφει η Κυρία Ρένα Στράτη Διευθύντρια του Συγκροτήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου