Ανάγκες των καιρών στην υπηρεσία ανθρώπων ! Το καταναλωτικό σεβαστό κοινό, [για μας στη περιοχή της φιλοξενίας ο τουρίστας που λένε] πιστεύουμε, σήμερα ότι έχει το δικαίωμα της ενημέρωσης για τα προϊόντα που του προτείνονται να καταναλώσει από τους διάφορους φορείς, θεσμούς και επιχειρηματίες. Ξεκινήσαμε λοιπόν και μεις κάπως καθυστερημένα, αλλά τολμηρά, την κωδικοποιησή τους και την πρότασή μας στους συνεργάτες μας και ελεύθερα στο κοινό για να μπορεί να δουν ψηφιακά μέρος αυτών και να κατευθυνθούν. Παράλληλα φωτογραφικό υλικό και ό,τι άλλο νομίζουμε χρήσιμο προσπαθούμε να το διοχετεύσουμε μέσα από αυτό το χώρο, Η Εύβοια είναι ικανή να υποστηρίξει τουριστικά προϊόντα real, on the go, dynamic, ready for sale, smart {ή ποιοτικά, φερέγγυα, ειλικρινή και ευέλικτα προϊόντα, υπηρεσίες} και σε συμφέρουσες τιμές. Τα προϊόντα αυτά είναι φτιαγμένα και υποστηρίζονται από έμπειρους ειδικούς, τεχνικούς του επαγγέλματος και της ζωής θα λέγαμε. Καλή αντάμωση φίλοι μας ! Τo ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι : e-mail : novus.sales@gmail.com Tel. : (0030) 22290611935 / Fax: (0030) 22290 62120 / Mobile : (0030) 6973021194

Thematic Tourism love Evia

NEGRO-PONTING: Η ιδέα ξεκίνησε από ευ-θυμία, από αλλη-γορία, από εκ-φραστική επι-θυμία ή από λεκτικά "αστεία" αλλά και από συσώρευση εμπειρίας που ζητούσε επίμονα να πάρει μορφή ...προϊόντος ! Τα προϊόντα λοιπόν του brand ""S-group hotel-S είναι τα 1. Negroponte Resort Eretria 5* kai 2. Miramare Eretria 4* 192 δωματίων στην Ερέτρια Ευβοίας και απoτελούν το πρώτο συνθετικό της λέξεως NEGROPONTE και το PONTE μετοχοποιήθηκε και έγινε PONTING για να εκφράσει και το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και το ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. Αυτά λοιπόν φίλοι μου θα τα βρείτε στις ταξινομιμένες ΠΕΡΙ-e-ΧόΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ στο σταθερό πραράπλευρο χώρο καλώντας της με κλικ να σας πουν το στόρι τους (περιεχόμενό τους στο ημερολογιακό blog-site) ! Καλή περιήγηση λοιπόν.

Επισκεφτήτε μας στο Facebook

Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

Ξένες Αποδράσεις

Μικρές αποδράσεις στους σημερινούς καιρούς της ανέχειας.
Ενα Σαββατοκύριακο μακριά από την Αθήνα προσφέρει, εκτός από καθαρό αέρα, την ευκαιρία να διαβάσουμε και ένα μυθιστόρημα Εχω ένα σπίτι στην ορεινή Εύβοια (παλιό, πέτρινο, 64 τ. μ., με κήπο και μποστάνι). Πηγαίνω συχνά τα Σαββατοκύριακα τον χειμώνα και μένω όλο σχεδόν το καλοκαίρι. Οταν είμαι εκεί δουλεύω, όπως και στην Αθήνα, αλλά το περιβάλλον είναι διαφορετικό.Το περασμένο Σάββατο πήγα. Αυτή τη φορά σημείωνα τα έξοδα σε ένα τεφτέρι. Βενζίνη 20 ευρώ μετ’ επιστροφής. (Στο βενζινάδικο στα Κριεζά μου έδωσαν απόδειξη χωρίς να τη ζητήσω.) Φεριμπότ Ωρωπός - Ερέτρια 14+ 14=28. Διόδια Αφιδνών 1,90+1,90= 3.80. Σύνολο 51,80 ευρώ.
Του Αρη Mπερλή από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ συνέχεια εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου