Ανάγκες των καιρών στην υπηρεσία ανθρώπων ! Το καταναλωτικό σεβαστό κοινό, [για μας στη περιοχή της φιλοξενίας ο τουρίστας που λένε] πιστεύουμε, σήμερα ότι έχει το δικαίωμα της ενημέρωσης για τα προϊόντα που του προτείνονται να καταναλώσει από τους διάφορους φορείς, θεσμούς και επιχειρηματίες. Ξεκινήσαμε λοιπόν και μεις κάπως καθυστερημένα, αλλά τολμηρά, την κωδικοποιησή τους και την πρότασή μας στους συνεργάτες μας και ελεύθερα στο κοινό για να μπορεί να δουν ψηφιακά μέρος αυτών και να κατευθυνθούν. Παράλληλα φωτογραφικό υλικό και ό,τι άλλο νομίζουμε χρήσιμο προσπαθούμε να το διοχετεύσουμε μέσα από αυτό το χώρο, Η Εύβοια είναι ικανή να υποστηρίξει τουριστικά προϊόντα real, on the go, dynamic, ready for sale, smart {ή ποιοτικά, φερέγγυα, ειλικρινή και ευέλικτα προϊόντα, υπηρεσίες} και σε συμφέρουσες τιμές. Τα προϊόντα αυτά είναι φτιαγμένα και υποστηρίζονται από έμπειρους ειδικούς, τεχνικούς του επαγγέλματος και της ζωής θα λέγαμε. Καλή αντάμωση φίλοι μας ! Τo ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι : e-mail : novus.sales@gmail.com Tel. : (0030) 22290611935 / Fax: (0030) 22290 62120 / Mobile : (0030) 6973021194

Thematic Tourism love Evia

NEGRO-PONTING: Η ιδέα ξεκίνησε από ευ-θυμία, από αλλη-γορία, από εκ-φραστική επι-θυμία ή από λεκτικά "αστεία" αλλά και από συσώρευση εμπειρίας που ζητούσε επίμονα να πάρει μορφή ...προϊόντος ! Τα προϊόντα λοιπόν του brand ""S-group hotel-S είναι τα 1. Negroponte Resort Eretria 5* kai 2. Miramare Eretria 4* 192 δωματίων στην Ερέτρια Ευβοίας και απoτελούν το πρώτο συνθετικό της λέξεως NEGROPONTE και το PONTE μετοχοποιήθηκε και έγινε PONTING για να εκφράσει και το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και το ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. Αυτά λοιπόν φίλοι μου θα τα βρείτε στις ταξινομιμένες ΠΕΡΙ-e-ΧόΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ στο σταθερό πραράπλευρο χώρο καλώντας της με κλικ να σας πουν το στόρι τους (περιεχόμενό τους στο ημερολογιακό blog-site) ! Καλή περιήγηση λοιπόν.

Επισκεφτήτε μας στο Facebook

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

Διαδρομή και λίγα ιστορικά στοιχεία (3)

Ξεκινώντας από τη Χαλκίδα ακολουθούμε τον παραλιακό δρόμο με νοτιοανατολική κατεύθυνση προς Αλιβέρι. Συναντάμε τα χωριά Μύτικας και Βασιλικό. Στο Βασιλικό υπάρχει ένας φράγκικος πύργος και σε μικρή απόσταση άλλοι δύο πάνω σε λόφους με ωραία θέα σε ολόκληρη την πεδιάδα και τη θάλασσα. Στην κοντινή κοινότητα των Φύλλων βρίσκεται το βενετσιάνικο κάστρο του Λικάριου (13ος – 15ος αιώνας ). Οι παραθαλάσσιοι οικισμοί Λευκαντί και Μαλακώντα, έχουν ωραία θάλασσα και πολλές τουριστικές εγκαταστάσεις. Στην περιοχή αυτή έχουν γίνει ανασκαφές, οι οποίες έφεραν στο φως σημαντικά ευρήματα από οικισμούς που ανήκουν στην προϊστορική μέχρι τη γεωμετρική εποχή. Συνεχίζουμε για ΕΡΕΤΡΙΑ, το δεύτερο μετά τη Χαλκίδα λιμάνι της Ευβοίας, από το οποίο γίνεται η σύνδεση του νησιού με την Αττική. Απλώνεται κατά μήκος της ακτής πάνω στα λείψανα της αρχαίας πόλης. Η αρχαία Ερέτρια χτίστηκε τον 8ο π.Χ. αιώνα και γνώρισε σημαντική ακμή. Το 490 π.Χ. καταστράφηκε από τους Πέρσες, σύντομα όμως ανέκτησε τις δυνάμεις της και έλαβε μέρος στη ναυμαχία της Σαλαμίνας στο πλευρό των Αθηναίων ( 480 π.Χ.). Το 198 και 87 π.Χ. καταστράφηκε από τους Ρωμαίους και περιέπεσε σε αφάνεια. Στον αρχαιολογικό χώρο της Ερέτριας μπορεί κανείς να δει την στεγασμένη οικία με τα μωσαϊκά δάπεδα ( 4ος αιώνας π. Χ. ), λείψανα του ανατολικού τείχους της αρχαίας ακρόπολης , τα ερείπια αρχαίου θεάτρου και της παλαίστρας στους πρόποδες της ακρόπολης, τους ναούς του Διονύσου και της Δήμητρας καθώς και το ιερό γυναικείας θεότητας, στη νότια πλευρά της ακρόπολης, δίπλα στο θέατρο. Επίσης τα ερείπια του μεγάλου ναού του Δαφνηφόρου Απόλλωνα στο κέντρο περίπου του αρχαιολογικού χώρου, υπολείμματα του ναού της Ίσιδας , της παλαίστρας, του γυμναστηρίου, οικιών, τάφων κοντά στη θάλασσα, στη θέση Λιβάδια. Στο Αρχαιολογικό Μουσείο (τηλ. 2221062206), εκτίθενται σημαντικά ευρήματα από τις ανασκαφές στην Ερέτρια, την Αμάρυνθο, τη Μαγούλα και το Λευκαντί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου