Ανάγκες των καιρών στην υπηρεσία ανθρώπων ! Το καταναλωτικό σεβαστό κοινό, [για μας στη περιοχή της φιλοξενίας ο τουρίστας που λένε] πιστεύουμε, σήμερα ότι έχει το δικαίωμα της ενημέρωσης για τα προϊόντα που του προτείνονται να καταναλώσει από τους διάφορους φορείς, θεσμούς και επιχειρηματίες. Ξεκινήσαμε λοιπόν και μεις κάπως καθυστερημένα, αλλά τολμηρά, την κωδικοποιησή τους και την πρότασή μας στους συνεργάτες μας και ελεύθερα στο κοινό για να μπορεί να δουν ψηφιακά μέρος αυτών και να κατευθυνθούν. Παράλληλα φωτογραφικό υλικό και ό,τι άλλο νομίζουμε χρήσιμο προσπαθούμε να το διοχετεύσουμε μέσα από αυτό το χώρο, Η Εύβοια είναι ικανή να υποστηρίξει τουριστικά προϊόντα real, on the go, dynamic, ready for sale, smart {ή ποιοτικά, φερέγγυα, ειλικρινή και ευέλικτα προϊόντα, υπηρεσίες} και σε συμφέρουσες τιμές. Τα προϊόντα αυτά είναι φτιαγμένα και υποστηρίζονται από έμπειρους ειδικούς, τεχνικούς του επαγγέλματος και της ζωής θα λέγαμε. Καλή αντάμωση φίλοι μας ! Τo ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι : e-mail : novus.sales@gmail.com Tel. : (0030) 22290611935 / Fax: (0030) 22290 62120 / Mobile : (0030) 6973021194

Thematic Tourism love Evia

NEGRO-PONTING: Η ιδέα ξεκίνησε από ευ-θυμία, από αλλη-γορία, από εκ-φραστική επι-θυμία ή από λεκτικά "αστεία" αλλά και από συσώρευση εμπειρίας που ζητούσε επίμονα να πάρει μορφή ...προϊόντος ! Τα προϊόντα λοιπόν του brand ""S-group hotel-S είναι τα 1. Negroponte Resort Eretria 5* kai 2. Miramare Eretria 4* 192 δωματίων στην Ερέτρια Ευβοίας και απoτελούν το πρώτο συνθετικό της λέξεως NEGROPONTE και το PONTE μετοχοποιήθηκε και έγινε PONTING για να εκφράσει και το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και το ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. Αυτά λοιπόν φίλοι μου θα τα βρείτε στις ταξινομιμένες ΠΕΡΙ-e-ΧόΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ στο σταθερό πραράπλευρο χώρο καλώντας της με κλικ να σας πουν το στόρι τους (περιεχόμενό τους στο ημερολογιακό blog-site) ! Καλή περιήγηση λοιπόν.

Επισκεφτήτε μας στο Facebook

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

Επίσκεψη μισής ημέρας Αγιος Νικόλαος. Βάθεια


2η Επίσκεψη: Άγιο Νικόλαο (Εκδρομή μισής ημέρας) Γυμνό (Άνω Βάθεια), Αμάρυνθος. Η εκδρομή αυτή είναι πολύ οικεία σε θρησκευόμενες ομάδες πληθυσμού καθώς και στους λάτρες της φύσης και της κατάνυξης. Ωσάν ένας πλατύς και φαινομενικά ήρεμος ποταμός φαντάζει από ψηλά ο Ευβοϊκός. Η μονή είναι γυναικεία και για το στίγμα της δανειζόμαστε τα λόγια του ειδικού κου Αναστασόπουλου : "Χτισμένη στη ΝΔ πλαγιά της οροσειράς «Κητέλαια» σε υψόμετρο 490 περίπου μέτρα και οχτώ μόλις χιλιόμετρα από το χωριό ‘Ανω Βάθεια», ορθώνεται μονάχη και γαλήνια, μέσα σε ένα γυμνό άδενδρο < πλην ελαιών > περιβάλλον η Ιερά Μονή του αγίου Νικολάου Βάθειας. Η διαδρομή μέχρι την Ιερά Μονή δεν ξετυλίγεται μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον των άλλων μονών. Η θέα, όμως των γύρω χωριών (Βάθειας, Αμαρύνθου, Ερέτριας, και άλλων) καθώς και του Νότιου Ευβοϊκού με αντίκρυ τις ακτές τις Αττικής, είναι εξαίσια. Τοπίο λιτό, απέριττο, χρώματα απαλά, ορίζοντες φωτεινοί. Έτσι να απλώσεις τη ματιά σου ένα γύρω, γεμίζει η ψυχή σου μ’ ένα αίσθημα άνετο ξεκούραστο. Ύστερα είναι και ο αέρας. Ένας αέρας φρέσκος θαλασσινός, που φθάνει ίσαμε τη μονή περνώντας από την πεδινή περιοχή της Αμαρύνθου, φιλτράρεται στα θυμάρια και τις ελιές και σε δροσίζει σαν ανάλαφρη πνοή» Η μονή εσωτερικά παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον καθ’ όσο το παρεκκλήσι Άγιος Νικόλαος χρονολογείται τουλάχιστον από το 1400 και οι τοιχογραφίες που σώζονται αναφέρονται στη γέννηση και τα θαύματα του Αγίου Νικολάου και των Αγίων Θεοδώρων. Στη νότια πλευρά του ναού παρά την είσοδο εικονίζονται, οι στρατηλάτες Γεώργιος, Δημήτριος, Ισίδωρος και Ευστάθιος καθώς και οι Απόστολοι, ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και εικόνες από τη Ζωή του Χριστού… Στη Βάθεια (Αμάρυνθος) ένας υπέροχος περίπατος παρ’ αλός (δίπλα στη θάλασσα) κάτω από τη δενδροστοιχία των αλμυρικιών και επί της προκυμαίας μπορεί να αποδειχθεί αναπνευστικά πολύ κερδοφόρος και συναισθηματικά μαγευτικά ρομαντικός! Η εκδρομή μπορεί να κλείσει με ούζο ή τσίπουρο και χταποδο-μεζέ σε ένα από τα εξειδικευμένα και από παππού εις εγγόνια μαγαζάκια της θαλασσόβρεχτης Αμαρύνθου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου