Ανάγκες των καιρών στην υπηρεσία ανθρώπων ! Το καταναλωτικό σεβαστό κοινό, [για μας στη περιοχή της φιλοξενίας ο τουρίστας που λένε] πιστεύουμε, σήμερα ότι έχει το δικαίωμα της ενημέρωσης για τα προϊόντα που του προτείνονται να καταναλώσει από τους διάφορους φορείς, θεσμούς και επιχειρηματίες. Ξεκινήσαμε λοιπόν και μεις κάπως καθυστερημένα, αλλά τολμηρά, την κωδικοποιησή τους και την πρότασή μας στους συνεργάτες μας και ελεύθερα στο κοινό για να μπορεί να δουν ψηφιακά μέρος αυτών και να κατευθυνθούν. Παράλληλα φωτογραφικό υλικό και ό,τι άλλο νομίζουμε χρήσιμο προσπαθούμε να το διοχετεύσουμε μέσα από αυτό το χώρο, Η Εύβοια είναι ικανή να υποστηρίξει τουριστικά προϊόντα real, on the go, dynamic, ready for sale, smart {ή ποιοτικά, φερέγγυα, ειλικρινή και ευέλικτα προϊόντα, υπηρεσίες} και σε συμφέρουσες τιμές. Τα προϊόντα αυτά είναι φτιαγμένα και υποστηρίζονται από έμπειρους ειδικούς, τεχνικούς του επαγγέλματος και της ζωής θα λέγαμε. Καλή αντάμωση φίλοι μας ! Τo ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι : e-mail : novus.sales@gmail.com Tel. : (0030) 22290611935 / Fax: (0030) 22290 62120 / Mobile : (0030) 6973021194

Thematic Tourism love Evia

NEGRO-PONTING: Η ιδέα ξεκίνησε από ευ-θυμία, από αλλη-γορία, από εκ-φραστική επι-θυμία ή από λεκτικά "αστεία" αλλά και από συσώρευση εμπειρίας που ζητούσε επίμονα να πάρει μορφή ...προϊόντος ! Τα προϊόντα λοιπόν του brand ""S-group hotel-S είναι τα 1. Negroponte Resort Eretria 5* kai 2. Miramare Eretria 4* 192 δωματίων στην Ερέτρια Ευβοίας και απoτελούν το πρώτο συνθετικό της λέξεως NEGROPONTE και το PONTE μετοχοποιήθηκε και έγινε PONTING για να εκφράσει και το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και το ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. Αυτά λοιπόν φίλοι μου θα τα βρείτε στις ταξινομιμένες ΠΕΡΙ-e-ΧόΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ στο σταθερό πραράπλευρο χώρο καλώντας της με κλικ να σας πουν το στόρι τους (περιεχόμενό τους στο ημερολογιακό blog-site) ! Καλή περιήγηση λοιπόν.

Επισκεφτήτε μας στο Facebook

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

Δειγματισμός εκδρομής 1/2 ημέρας Ερέτρια


1.Επίσκεψη «Μενέδημος» (Εκδρομή μισής ημέρας) στην Αγορά της Ερέτριας ή αν είναι Κυριακή και στην Λαϊκή Αγορά που απλώνεται στη πανέμορφη κεντρική πλατεία λίγα μέτρα μακριά από το Ναό του Δαφνηφόρου Απόλλωνα και δίπλα στα αρχαία λουτρά της Ερέτριας! Τα μαγαζιά και η Αγορά είναι ανοιχτά από τις 09.30 έως τις 14.00! Περιπλάνηση και ανακάλυψη μικροδώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αντίγραφα αγγείων αρχαίας Ερέτριας, πήλινα με σχέδια ντόπιων καλλιτεχνών, αναμνηστικός ρουχισμός, χειροποίητα είδη λαϊκής τέχνης, φωτογραφίες σε πολύ καλές τιμές και με κουπόνι έκπτωσης 11% από αυτό εδώ το πρόγραμμα. Από τα αξιοθέατα της Ερετρίας μπορείτε να δείτε: 1. Την πιο εντυπωσιακή πλευρά του αρχαιολογικού χώρου την δυτική πύλη. 2. Το αρχαίο θέατρο με τη θολωτή δίοδο της σκηνής του θεάτρου. 3. Το αρχαιολογικό μουσείο της Ερέτριας με τις ανάγλυφες επιτύμβιες στήλες του 3ου και 1ου αιώνα, και τις ανάγλυφες παραστάσεις πουλιών που…., τις πήλινες αγνήθες από αρχαιολογικό αργαλειό. 4. Τον ναό (βάσεις) του Δαφνηφόρου Απόλλωνα. 5. Την οικία με τα ψηφιδωτά. 6. Τα λουτρά της Αρχαίας Ερέτριας. 7. Τις οικίες Κοραχάη και Δούκα. 8. Την Οικία του Κ.Κανάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου