Ανάγκες των καιρών στην υπηρεσία ανθρώπων ! Το καταναλωτικό σεβαστό κοινό, [για μας στη περιοχή της φιλοξενίας ο τουρίστας που λένε] πιστεύουμε, σήμερα ότι έχει το δικαίωμα της ενημέρωσης για τα προϊόντα που του προτείνονται να καταναλώσει από τους διάφορους φορείς, θεσμούς και επιχειρηματίες. Ξεκινήσαμε λοιπόν και μεις κάπως καθυστερημένα, αλλά τολμηρά, την κωδικοποιησή τους και την πρότασή μας στους συνεργάτες μας και ελεύθερα στο κοινό για να μπορεί να δουν ψηφιακά μέρος αυτών και να κατευθυνθούν. Παράλληλα φωτογραφικό υλικό και ό,τι άλλο νομίζουμε χρήσιμο προσπαθούμε να το διοχετεύσουμε μέσα από αυτό το χώρο, Η Εύβοια είναι ικανή να υποστηρίξει τουριστικά προϊόντα real, on the go, dynamic, ready for sale, smart {ή ποιοτικά, φερέγγυα, ειλικρινή και ευέλικτα προϊόντα, υπηρεσίες} και σε συμφέρουσες τιμές. Τα προϊόντα αυτά είναι φτιαγμένα και υποστηρίζονται από έμπειρους ειδικούς, τεχνικούς του επαγγέλματος και της ζωής θα λέγαμε. Καλή αντάμωση φίλοι μας ! Τo ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι : e-mail : novus.sales@gmail.com Tel. : (0030) 22290611935 / Fax: (0030) 22290 62120 / Mobile : (0030) 6973021194

Thematic Tourism love Evia

NEGRO-PONTING: Η ιδέα ξεκίνησε από ευ-θυμία, από αλλη-γορία, από εκ-φραστική επι-θυμία ή από λεκτικά "αστεία" αλλά και από συσώρευση εμπειρίας που ζητούσε επίμονα να πάρει μορφή ...προϊόντος ! Τα προϊόντα λοιπόν του brand ""S-group hotel-S είναι τα 1. Negroponte Resort Eretria 5* kai 2. Miramare Eretria 4* 192 δωματίων στην Ερέτρια Ευβοίας και απoτελούν το πρώτο συνθετικό της λέξεως NEGROPONTE και το PONTE μετοχοποιήθηκε και έγινε PONTING για να εκφράσει και το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και το ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. Αυτά λοιπόν φίλοι μου θα τα βρείτε στις ταξινομιμένες ΠΕΡΙ-e-ΧόΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ στο σταθερό πραράπλευρο χώρο καλώντας της με κλικ να σας πουν το στόρι τους (περιεχόμενό τους στο ημερολογιακό blog-site) ! Καλή περιήγηση λοιπόν.

Επισκεφτήτε μας στο Facebook

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Δειγματισμός εκδρομής 4 ημερών

Η ομάδα του S-group hotel-S (*) :
«☻Συμβουλεύει☻Προτείνει ☻Γράφει☻»
Διαμονή στα (S-group hotel-S)
1. Negroponte Resort Eretria 5* (2004: κατασκευή)
2. Mira Mare Eretria 4* (2009: πλήρη ανακαίνιση και αναβάθμιση σε 4*)

Περιήγηση στη «Χώρα των Οσίων και των Ιερών τους»
Προορισμός: θαλάσσια και ορεινή Εύβοια 4 μέρες / 3 διανυκτερεύσεις
Παραμονή σε ένα από τα ξενοδοχεία του πιό σύγχρονου ξενοδοχειακού group (S-group hotel-S) της Εύβοιας. Ένας καταπληκτικός συνδυασμός περίπατου και διαμονής κατά την διάρκεια του ιερού προσκυνήματος των πιο σημαντικών μονών και βυζαντινών μνημείων για τους από βορά επισκέπτες της νήσου Εύβοιας με ενδιάμεσο σταθμό την ωραία Ερέτρια !
Δυνατά σημεία της περιήγησης
• Έξυπνη εκδρομή που συνδυάζει, σεβασμό & μίνι διακοπές.
• Εξαιρετική σχέση τιμής και ποιότητας προϊόντος.
• Διαμονή σε ξενοδοχεία του S-group hotel-S 5* ή 4*
• Support on the spot και follow up !
Λεπτομέρειες του προγράμματος στην Εύβοια:
1η ημέρα (Δευτέρα) : Αγιόκαμπος - Μονή Οσίου Δαυίδ μέσω Αιδηψού 42,8 χιλ. έως Προκόπιον 71 χιλ. και εως Ερέτρια μέσω Μαντουδίου 137 χιλ.)
Ταξίδι με πούλμαν με αφετηρία την πόλη σας και κατεύθυνση τη Γλύφα για να πάρετε το φέρυ μποτ για τον Αγιόκαμπο (Β.Εύβοια) (τηλ. 2238061288 για τα ωράρια των δρομολογίων). Αναχώρηση μέσω Αιδηψού με κατεύθυνση προς τη μονή του Όσιου Δαβίδ και μετά προς Άγιο Ιωάννη το Ρώσσο στο χωρίον Προκόπιον.μέσω χωρίων Λίμνης, Στροφυλιάς και Μαντουδίου. Προσκύνημα στη μονή και τον ιερό ναό στις δύο στάσεις. Αναχώρηση με κατεύθυνση προς Νότια Εύβοια, μέσω (μικρή παράκαμψη) Ψαχνών, Νέας Αρτάκης, Χαλκίδος, Βασιλικού, Ερέτρια. Άφιξη στο ξενοδοχείο Negroponte Resort Eretria 5* ή Mira Mare Eretria 4*, ποτό καλωσορίσματος, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δυνατότητα καφέ στη βεράντα ή στο Pool Bar με αγνάντι τον Ευβοϊκό ή τον Ωροπό. Φαγητό με καλή όρεξη από πλούσιο δείπνο στο κεντρικό εστιατόριο εφ’ όσον έχετε επιλέξει την ημιδιατροφή. Βόλτα στην παραλία της Ερέτριας. Επιστροφή και διανυκτέρευση. Καλό ύπνο στο μικροκλίμα της περιοχής.
2η ημέρα (Τρίτη) : Ερέτρια Κύμη Μονή Σωτήρος μέσω Αλιβερίου 68 χιλ.
Πρωινό στο ευχάριστο περιβάλλον του εστιατορίου. Αναχώρηση προς Κύμη (60 χιλιόμετρα) μέσω Αλιβερίου. Καθ’ οδόν συνάντηση με τους μεσαιωνικούς πύργους και την ιστορία τους στο Αυλωνάρι (40 χιλιόμετρα). Θα αφήσετε απροσέγγιστες στα δεξιά σας ύστερα από 10 χιλιόμετρα την απέραντη ονειρική παραλία της Μουρτερής με τον ιερό βράχο που κατεβαίνει στη θάλασσα Άφιξη στη Κύμη. Επίσκεψη στο λαογραφικό μουσείο της Κύμης, και στην τοποθεσία χωνευτικό επίσκεψη της Μονής του Σωτήρος. Προαιρετική επίσκεψη αγροτοσυνεταιρισμού επεξεργασίας Σύκων Κύμης. Φαγητό σε εστιατόριο στη παραλία της Κύμης. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Δείπνο μεταξύ 20.00 και 21.00 από πλούσιο μπουφέ στο κεντρικό εστιατόριο εφ’ όσον έχετε επιλέξει την ημιδιατροφή. Ώρα 21.30 Μουσικοχορευτική βραδιά σε χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου.
3η ημέρα (Τετάρτη) : Ερέτρια - Αθήνα μέσω Σκάλας Ωροπού 61 χιλ.
Ευχάριστο ξύπνημα στο πρωϊνό και πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου. Αναχώρηση για την Αθήνα μέσω Σκάλας Ωροπού με σκοπό την επίσκεψη του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αθήνας για την ‘Έκθεση των 435 επιλεγμένων αντικειμένων από επτά ελληνικά μουσεία και ένα ιταλικό που φωτίζει την ιστορία μιας πόλης, που ηγήθηκε των ποντοπόρων εξορμήσεων από τον 8ο αι. π.Χ. και μεγαλούργησε ιδρύοντας αποικίες σε όλη τη Μεσόγειο. Επιστροφή το απογευματάκι και ελεύθερο βραδάκι.
4η Ημέρα (Πέμπτη) : Επιστροφή
Ήρθε και η μέρα της αναχώρησης! Πρωί-Πρωί Αμερικάνικο breakfast στο υπέροχο με θέα, εστιατόριο. Αποχαιρετισμός της Ερέτριας και στάση στο ναό του Δαφνηφόρου Απόλλωνα ή και στο Αρχαιολογικό Μουσείο ή και στο Σπίτι με τα Μωσαϊκά ή και στο αρχαίο θέατρο ! Συνεχίστε προς τη Χαλκίδα όπου ο ακούραστος Εύριπος σας περιμένει καθώς και το φρούριο του Καράμπαμπα για επίσκεψη. Η επιστροφή είναι αναπόφευκτη, κουραστική αλλά ευχάριστη και με τις ψυχές γεμάτες αγαλλίαση. Τα έμπιστα χέρια του οδηγού σας μέσα από Νέα Εθνική οδός Χαλκίδος Σχηματαρίου και στη συνέχεια η Αθηνών Θεσσαλονίκης θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια στο τόπο σας. Ωρεβουάρ που λένε και οι Γάλλοι και σας ευχαριστούμε φίλοι μας που μας συμβουλευτήκατε και μας επισκεφτήκατε!
Καλό είναι να γνωρίζετε:
1. Το ανωτέρω πρόγραμμα έχει καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα. Οι τιμές πρακτορείου και κατ’ επέκταση πελατών είναι οι ιδανικότερες και σε προσφορά με στόχο τη γνωριμία. Αξιοποιήστε της.
2. Αν θέλετε να επιμηκύνετε την παραμονή σας παρακαλώ συμβουλευτείτε μας.
3. Το μουσείο της Ερέτριας είναι ανοιχτό κάθε μέρα από 0900 έως 1500 εκτός Δευτέρας.
4. Τηλέφωνο Μουσείου Ερέτριας: 2229062206
5. Σύντομη τελετή γνωριμίας και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και φωτογραφιών μεταξύ των επισκεπτών και του ανθρώπινου δυναμικού των ξενοδοχείων. Δώρο το βιβλίο του Αλέξανδρου Καλέμη «ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ» στον αρχηγό της ομάδας των εκδρομέων.
6. ΣτηS-group hotel-S ανήκουν τα δύο ξενοδοχεία Negroponte Resort Eretria 5* & Mira Mare Eretria 4* της Οικογένειας Στέφανου Στράτη.
7. Η Ομάδα «Γράφει-Προτείνει-Συμβουλεύει» αποτελείται από τους: Ρένα και Νίκο Στράτη, Χρίστο Ρουμελιώτη, Γιάννη Σκουμπρή, καί άλλους.
8. Τις τιμές πόρτας και net για πρακτορεία των ξενοδοχείων (βλέπε συνημμένους πίνακες)
9. Οι ημέρες που σας προτείνουμε είναι ενδεικτικές αλλά σίγουρα οικονομικότερες όπως άλλωστε και οι περίοδοι τιμών low season. Ζητείστε μας τιμές για group στο e-mail: negroponteresort.sales@gmail.com
10. Θα ακολουθήσει μενού θεματικών εκδρομών ala carte !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου