Ανάγκες των καιρών στην υπηρεσία ανθρώπων ! Το καταναλωτικό σεβαστό κοινό, [για μας στη περιοχή της φιλοξενίας ο τουρίστας που λένε] πιστεύουμε, σήμερα ότι έχει το δικαίωμα της ενημέρωσης για τα προϊόντα που του προτείνονται να καταναλώσει από τους διάφορους φορείς, θεσμούς και επιχειρηματίες. Ξεκινήσαμε λοιπόν και μεις κάπως καθυστερημένα, αλλά τολμηρά, την κωδικοποιησή τους και την πρότασή μας στους συνεργάτες μας και ελεύθερα στο κοινό για να μπορεί να δουν ψηφιακά μέρος αυτών και να κατευθυνθούν. Παράλληλα φωτογραφικό υλικό και ό,τι άλλο νομίζουμε χρήσιμο προσπαθούμε να το διοχετεύσουμε μέσα από αυτό το χώρο, Η Εύβοια είναι ικανή να υποστηρίξει τουριστικά προϊόντα real, on the go, dynamic, ready for sale, smart {ή ποιοτικά, φερέγγυα, ειλικρινή και ευέλικτα προϊόντα, υπηρεσίες} και σε συμφέρουσες τιμές. Τα προϊόντα αυτά είναι φτιαγμένα και υποστηρίζονται από έμπειρους ειδικούς, τεχνικούς του επαγγέλματος και της ζωής θα λέγαμε. Καλή αντάμωση φίλοι μας ! Τo ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι : e-mail : novus.sales@gmail.com Tel. : (0030) 22290611935 / Fax: (0030) 22290 62120 / Mobile : (0030) 6973021194

Thematic Tourism love Evia

NEGRO-PONTING: Η ιδέα ξεκίνησε από ευ-θυμία, από αλλη-γορία, από εκ-φραστική επι-θυμία ή από λεκτικά "αστεία" αλλά και από συσώρευση εμπειρίας που ζητούσε επίμονα να πάρει μορφή ...προϊόντος ! Τα προϊόντα λοιπόν του brand ""S-group hotel-S είναι τα 1. Negroponte Resort Eretria 5* kai 2. Miramare Eretria 4* 192 δωματίων στην Ερέτρια Ευβοίας και απoτελούν το πρώτο συνθετικό της λέξεως NEGROPONTE και το PONTE μετοχοποιήθηκε και έγινε PONTING για να εκφράσει και το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και το ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. Αυτά λοιπόν φίλοι μου θα τα βρείτε στις ταξινομιμένες ΠΕΡΙ-e-ΧόΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ στο σταθερό πραράπλευρο χώρο καλώντας της με κλικ να σας πουν το στόρι τους (περιεχόμενό τους στο ημερολογιακό blog-site) ! Καλή περιήγηση λοιπόν.

Επισκεφτήτε μας στο Facebook

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Δειγματισμός εκδρομής 7 ημερών


1η μέρα ! Αναχώρηση από την Ελευσίνα ή Αθήνα νωρίς το πρωί για Ερέτρια Άφιξη στο ξενοδοχείο λίγο μετά πριν το μεσημεράκι. Θερμή υποδοχή από την ομάδα υποδοχής του προσωπικού με επικεφαλή την Διευθύντρια του ξενοδοχείου και τον Υποδιευθυντή. Κέρασμα με δροσιστικό ανάμικτο χυμό ή ουζάκι ή λικεράκι στο σαλόνι της Υποδοχής. Παράδοση του κλειδιού του δωματίου άμεσα χωρίς τυπολατρικές διαδικασίες γιατί αυτές θα έχουμε φροντίσει από κοινού με τον/την υπεύθυνο του group να τις απορροφήσουμε εγκαίρως σε πρωτύτερους χρόνους. Ανακάλυψη του δωματίου και light lunch στο εστιατόριο. Μικρός περίπατος στο κήπο του ξενοδοχείου με κατάληξη το μπαράκι της πισίνας όπου ο ΧΡ θα σας παρουσιάσει προφορικά εικόνες που ενδιαφέρουν από την γύρω περιοχή και την Εύβοια που γνωρίζει. Ανάγνωση κειμένων για την Ερέτρια. Διάρκεια συγκεντρωσούλας ¾ της ώρας και αν αρέσει επαναλαμβάνεται άλλη μια φορά την 4η μέρα παραμονής. Γνωριμία με τα φαγητά του Miramare (19.00-20.30) επιμέλειας του υπευθύνου Τροφίμων και Ποτών του ξενοδοχείου και του παρασκευής (δηλαδή μαγειρέματος) και του chef και των παρά αυτώ βοηθούντων). Ένα μικρό δείγμα της γκάμας των φαγητών βλέπε δίπλα από τη φωτογραφία. Ο ύπνος της πρώτης μέρας ήπια φιλικός !
2η μέρα ! Ελληνικό καφεδάκι για τους πολύ πρωινούς αλλά και όσους μέχρι 09.45 κατέβουν στην αίθουσα του πρωινού. Ζεστή χαμογελαστή καλημέρα προμηνύεται και από τα μεταδοτικά χαμόγελα της Κυρίας Εξυπηρέτησης προς τους …καλεσμένους της! Απόλαυση του πλούσιου πρωινού με ζεστά αρτοσκευάσματα και κρύα αλλαντικά. Γάλα όλα κι’ όλα φρέσκο ! Ημέρα ελεύθερη και ωραία. Εφ’ όσον δεν υπάρχει κάποια προγραμματισμένη εκδρομή. Έχουμε όμως και κάτι να προτείνουμε ! Αμ πως! Ένα ελεγχόμενο προγραμματισμένο, δρόμο - περίπατο – πεζοπορία στην περιοχή με κατεύθυνση τον αδελφό του Ολύμπου Μικρό ‘Όλυμπο. Βατό δρόμο + μονοπάτι προσεκτικά επιλεγμένο από τον γράφοντα και έξυπνα σηματοδοτημένο θα μεταφέρει το οξυγόνο πιο βαθειά στους πνεύμονες των συμμετεχόντων. Καφές από θερμό ή κρύο τσάι κατά τη μικρή ανάπαυλα. Χιλιόμετρα δύο (2) πήγαινε + δύο (2) έλα. Ή ένα (1) + ένα (1) . Αξιοθέατα και μικρό στόρι του μικρού Ολύμπου. Διάρκεια εκδρομής μία (1) ώρα ή και κάτι πάρα πάνω. Κατάλληλη ενδυμασία υπόδηση παρακαλώ, διχτυωτό καπελάκι για τον πρωινό ήλιο. Φαγητό στο αλά καρτ του ξενοδοχείου βλέπε παραρτήματα. Μάλλον έχετε το ξενοδοχείο στα χέρια σας. Μπανάκι στη θάλασσα, παρέχουμε πετσέτα θαλάσσης, ήσυχος απογευματινός ύπνος, φαγητό όπως την πρώτη μέρα, καλησπέρισμα στο κήπο του ξενοδοχείου δίπλα στη πισίνα.
3η μέρα ! Τα πρωινά δεν αλλάζουν είναι το ίδιο γλυκά και φιλικά όπως της δεύτερης μέρας ! Το πρόγραμμα της ημέρας αν δεν υπάρχει εκδρομή τοπική περιλαμβάνει: Ομαδικά παιχνίδια για μεγάλους. Τουρνουά τάβλι για τους άνδρες και τουρνουά χαρτιού για τις γυναίκες. Συντονιστής του παιχνιδιού ο αρχηγός του Γκρουπ και εμψυχωτής τοπικός φανατικός ταβλαδόρος από την Ερέτρια το πρωί και το βραδάκι στο τελικό. Ο τελικός μετά το φαγητό το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας όσοι δεν πάρουν μέρος στα τουρνουά μπορούν να επισκεφθούν κατ’ ιδίαν ή ομαδικά την Ερέτρια. Τα σημεία αρχαιολογικού, θρησκευτικού ή λαογραφικού ενδιαφέροντος βλέπε παράρτημα. Στο βραδινό φαγητό παρεμβάλλονται και γνωστά άγνωστα ευβοιώτικα πιάτα από το συνταγολόγιο της κυρά Φωτεινής και τη κουτάλα του chef!
4η μέρα ! Πρωινό με όρεξη από το πλούσιο μπουφέ. Παιχνίδια (μπίγκο, κουίζ) , πεζό, ποίηση, η πιο όμορφη αφηγηματική ιστορία ζωής διαρκείας εκάστη 5 λεπτών θα βραβευθεί από επιτροπή.
5η μέρα ! Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται Αινίγματα, ανέκδοτα και γλωσσοδέτες, εύθυμη ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια ενός afternoon tea or coffee ή κάποιου apero ή κρασιού με ορεκτικά μεζεδάκια ή καναπεδάκια στην πισίνα.
6η μέρα ! Μέρα γιορτών. ‘Όλοι όσοι γιορτάζουν μέσα στο 1ο Δεκαήμερο των διακοπών του Ιουλίου 1-10 Ιουλίου (δηλαδή Δαμιανός Αργύρης Αργυρώ, Αθανάσιος, Κυριακή, Προκόπης, Προκοπία, Θεόφιλος, αλλά και όσοι έχουν γενέθλιά, επέτειο γάμου θα κεράσουν από μια τεράστια επετειακή τούρτα (έκπληξη) που θα κάνει την εμφάνισή της από το πουθενά) (*) Ελληνική βραδιά. Χορός τραγούδι μικρό αφιέρωμα από CD στο Νίκο Ξυλούρη που γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου του 1936) Κλείσιμο βραδιάς τραγούδια ρετρό για χορό (βάλς ταγκό κλπ).
7η μέρα ! Ένα ωραίο ωραι+βουάρ. Απονομή αναμνηστικής πλακέτας (πλαστικοποιημένο έγχρωμο έντυπο) με φωτογραφίες και κείμενο σε όλους τους συμμετέχοντας στην εκδρομή ως δώρο του ξενοδοχείου !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου