Ανάγκες των καιρών στην υπηρεσία ανθρώπων ! Το καταναλωτικό σεβαστό κοινό, [για μας στη περιοχή της φιλοξενίας ο τουρίστας που λένε] πιστεύουμε, σήμερα ότι έχει το δικαίωμα της ενημέρωσης για τα προϊόντα που του προτείνονται να καταναλώσει από τους διάφορους φορείς, θεσμούς και επιχειρηματίες. Ξεκινήσαμε λοιπόν και μεις κάπως καθυστερημένα, αλλά τολμηρά, την κωδικοποιησή τους και την πρότασή μας στους συνεργάτες μας και ελεύθερα στο κοινό για να μπορεί να δουν ψηφιακά μέρος αυτών και να κατευθυνθούν. Παράλληλα φωτογραφικό υλικό και ό,τι άλλο νομίζουμε χρήσιμο προσπαθούμε να το διοχετεύσουμε μέσα από αυτό το χώρο, Η Εύβοια είναι ικανή να υποστηρίξει τουριστικά προϊόντα real, on the go, dynamic, ready for sale, smart {ή ποιοτικά, φερέγγυα, ειλικρινή και ευέλικτα προϊόντα, υπηρεσίες} και σε συμφέρουσες τιμές. Τα προϊόντα αυτά είναι φτιαγμένα και υποστηρίζονται από έμπειρους ειδικούς, τεχνικούς του επαγγέλματος και της ζωής θα λέγαμε. Καλή αντάμωση φίλοι μας ! Τo ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι : e-mail : novus.sales@gmail.com Tel. : (0030) 22290611935 / Fax: (0030) 22290 62120 / Mobile : (0030) 6973021194

Thematic Tourism love Evia

NEGRO-PONTING: Η ιδέα ξεκίνησε από ευ-θυμία, από αλλη-γορία, από εκ-φραστική επι-θυμία ή από λεκτικά "αστεία" αλλά και από συσώρευση εμπειρίας που ζητούσε επίμονα να πάρει μορφή ...προϊόντος ! Τα προϊόντα λοιπόν του brand ""S-group hotel-S είναι τα 1. Negroponte Resort Eretria 5* kai 2. Miramare Eretria 4* 192 δωματίων στην Ερέτρια Ευβοίας και απoτελούν το πρώτο συνθετικό της λέξεως NEGROPONTE και το PONTE μετοχοποιήθηκε και έγινε PONTING για να εκφράσει και το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και το ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. Αυτά λοιπόν φίλοι μου θα τα βρείτε στις ταξινομιμένες ΠΕΡΙ-e-ΧόΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ στο σταθερό πραράπλευρο χώρο καλώντας της με κλικ να σας πουν το στόρι τους (περιεχόμενό τους στο ημερολογιακό blog-site) ! Καλή περιήγηση λοιπόν.

Επισκεφτήτε μας στο Facebook

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

Λίγα λόγια για το Miramare Eretria 4*Φωτό ΧΡ
To Miramare Eretria 4* που μπορείτε να δείτε και το site του στη διεύθυνση : www.miramare-eretria.gr ανακαίνισε το 2008 εκ βάθρων 33 δωμάτια στο κεντρικό του κτίριο και τους κοινόχρηστους χώρους Υποδοχής. Κατέστη έτσι ένα σύγχρονο, περιποιημένο με όλες τις ανέσεις Ξενοδοχειακό προϊόν με φιλικό περιβάλλον, προσεγμένο φαγητό, Άνετο χορταστικό ύπνο στο μικροκλίμα που προσφέρει η Περιοχή. Είναι ικανό επίσης να προσφέρει χαλάρωση και συνεδριακούς Χώρους σε εργασιακές ομάδες διαφόρων φορέων. Διαθέτει 80 δωμάτια, Μain bar, Pool Bar, Restaurant, Δύο πισίνες, Γήπεδα τένις, μπάσκετ, ασφαλή πρόσβαση στη ξάστερη θάλασσα που βρίσκεται Σε λίγα μέτρα κάτω από το δρόμο. Είναι μέσα στο πράσινο Στη ποδιά του μικρού Ολύμπου και όχι μακριά από την Ερετριούλα… Το ξενοδοχείο αυτό ανήκει στην οικογένεια Στράτη η οποία είναι ψυχή και σώματι ξενοδοχειακή. Δραστηριοποιείται στη περιοχή από το 1981. Αποκορύφωμα της ανάπτυξης της οικογενειακής επιχείρησης ήταν η δημιουργία του Negroponte Resort Eretria 5* το 2004 λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα και η ριζική ανακαίνιση του Miramare Eretria 4*. H φιλοσοφία που την διέπει είναι «Η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη με ένα σύγχρονο προϊόν σε ένα ευχάριστο φυσικό περιβάλλον» Ως εκ τούτου αποτελεί ιδιαίτερη ικανοποίηση, του γράφοντος να προβάλλει αυτό το προϊόν το οποίο επαναλαμβάνω είναι με πολύ αγάπη δημιουργημένο και το οποίο δουλεύεται με πίστη και πολύ αφοσίωση από ανθρώπους που πονάνε το τουρισμό. Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε για σας αγαπητοί μου φίλοι; Πρώτα πρώτα να πούμε τι σκεπτόμαστε για σας: Εκτίμηση και σεβασμό, αγάπη και φροντίδα. Πως μπορούμε να την εκδηλώσουμε; Μα φυσικά με το να ετοιμάσουμε για σας ένα ειδικό προγραμματάκι άφιξης, παραμονής, διασκέδασης, φιλοξενίας και au revoir (ό-ρεβουάρ, που λένε οι Γάλλοι και οι Έλληνες !) Να λοιπόν:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου