Ανάγκες των καιρών στην υπηρεσία ανθρώπων ! Το καταναλωτικό σεβαστό κοινό, [για μας στη περιοχή της φιλοξενίας ο τουρίστας που λένε] πιστεύουμε, σήμερα ότι έχει το δικαίωμα της ενημέρωσης για τα προϊόντα που του προτείνονται να καταναλώσει από τους διάφορους φορείς, θεσμούς και επιχειρηματίες. Ξεκινήσαμε λοιπόν και μεις κάπως καθυστερημένα, αλλά τολμηρά, την κωδικοποιησή τους και την πρότασή μας στους συνεργάτες μας και ελεύθερα στο κοινό για να μπορεί να δουν ψηφιακά μέρος αυτών και να κατευθυνθούν. Παράλληλα φωτογραφικό υλικό και ό,τι άλλο νομίζουμε χρήσιμο προσπαθούμε να το διοχετεύσουμε μέσα από αυτό το χώρο, Η Εύβοια είναι ικανή να υποστηρίξει τουριστικά προϊόντα real, on the go, dynamic, ready for sale, smart {ή ποιοτικά, φερέγγυα, ειλικρινή και ευέλικτα προϊόντα, υπηρεσίες} και σε συμφέρουσες τιμές. Τα προϊόντα αυτά είναι φτιαγμένα και υποστηρίζονται από έμπειρους ειδικούς, τεχνικούς του επαγγέλματος και της ζωής θα λέγαμε. Καλή αντάμωση φίλοι μας ! Τo ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι : e-mail : novus.sales@gmail.com Tel. : (0030) 22290611935 / Fax: (0030) 22290 62120 / Mobile : (0030) 6973021194

Thematic Tourism love Evia

NEGRO-PONTING: Η ιδέα ξεκίνησε από ευ-θυμία, από αλλη-γορία, από εκ-φραστική επι-θυμία ή από λεκτικά "αστεία" αλλά και από συσώρευση εμπειρίας που ζητούσε επίμονα να πάρει μορφή ...προϊόντος ! Τα προϊόντα λοιπόν του brand ""S-group hotel-S είναι τα 1. Negroponte Resort Eretria 5* kai 2. Miramare Eretria 4* 192 δωματίων στην Ερέτρια Ευβοίας και απoτελούν το πρώτο συνθετικό της λέξεως NEGROPONTE και το PONTE μετοχοποιήθηκε και έγινε PONTING για να εκφράσει και το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και το ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. Αυτά λοιπόν φίλοι μου θα τα βρείτε στις ταξινομιμένες ΠΕΡΙ-e-ΧόΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ στο σταθερό πραράπλευρο χώρο καλώντας της με κλικ να σας πουν το στόρι τους (περιεχόμενό τους στο ημερολογιακό blog-site) ! Καλή περιήγηση λοιπόν.

Επισκεφτήτε μας στο Facebook

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

S-group hotel-S

1. Negroponte Resort Eretria 5* (2004 κατασκευή)
2. Mira Mare Eretria 4* (2009 πλήρη ανακαίνιση και αναβάθμιση σε 4*)
Γκρουπ δύο (2) ξενοδοχείων βόρεια (1 χιλ.) και νότια (4 χιλ.) της Ερέτριας με 187 δωμάτια υψηλών προδιαγραφών ANOIXTA όλο το χρόνο. Το Negroponte σαν είναι η αλληγορία της Εύβοιας και των νερών της ενώ το Resort Eretria 5* το καμάρι της. Negroponte ή Negreponte το ίδιο κάνει. Κάτοικοι, ευγενείς, καλλιτέχνες, τεχνίτες, και άλλοι που έφυγαν μακριά από την εποχή τους και το τόπο πήραν μαζί τους και το όνομα, το οποίο γυρίζει τώρα τον κόσμο όλο.
Το χτίσαμε το 2004 σαν μία υπόσχεση στην ιστορία του τόπου και της ξενοδοχίας του.
Το δουλεύουμε όλο το χρόνο και πάρα πολλοί από την Αθήνα, τις άλλες πόλεις της Ελλάδας και την Βόρεια, Ανατολική, Δυτική και κεντρική Ευρώπη μας επισκέπτονται για διακοπές, συνέδρια, επαγγελματικές συναντήσεις, δεξιώσεις γάμων. Όλοι μένουν πολύ ευχαριστημένοι. Η πολύχρονη πείρα μας στο φαγητό, τον ύπνο και την ταχεία και ευγενική εξυπηρέτηση μας έχει κάνει αν όχι άριστους, πολύ προσεχτικούς, ευαίσθητους και λεπτολόγους. Φρέσκα προϊόντα (λαχανικά, φρούτα, και μερικά κρέατα για a la carte) είναι σε ημερήσια διάταξη και επεξεργάζονται στα εργαστήρια μας για να μετατραπούν σε αυθεντικές συνταγές και με άριστη διακόσμηση σε νοστιμιές. Θεωρούμε τον ξένο «ιερό» και τη παρουσία του εδώ μεγάλη μας τιμή. Το ξενοδοχείο για μας είναι θεσμός, λειτούργημα και όχι μόνο επιχείρηση.
Ένα βήμα μπροστά:
Εμείς γνωρίζουμε την Εύβοια. Θέλουμε και σεις να την δείτε και την μάθετε. Με τους πιο ευνοϊκούς για σας όρους. Οι τεκμηριωμένες θρησκευτικές – πολιτιστικές – φυσιολατρικές προτάσεις που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια του Mira Mare, χάρις στα πολύτιμα μνημεία το τόπου αυτού, βοήθησαν πολλούς να γνωρίσουν καλλίτερα τη νήσο.
Τώρα με το ανακαινισμένο πλήρως (καινούργιο 100%) Mira Mare και το στολίδι της το Negroponte Resort Eretria 5* είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε και στον πιο απαιτητικό καταναλωτή ακόμη καλλίτερες παροχές. Ο πελάτης προσκυνητής έχει το δικαίωμα της απόλαυσης του φαγητού, του ύπνου του γούστου, της άνεσης όχι της μιζέριας. Και αυτό ακριβώς εμείς του προφέρουμε τοπικά. Παράλληλα με τους άριστους συνεργάτες μας ανατρέξαμε πηγές και τρόπους να σας κατευθύνουμε να δείτε την Εύβοια παρέχοντάς σας πληροφόρηση, επικοινωνία, συστάσεις,«κονέ» που λένε και on the spot εάν χρειαστεί follow up. Δηλαδή υπηρεσίες ενός άτυπου Γραφείου. Πάντα όμως σε άριστη συνεργασία με το Γραφείο που έχει αναλάβει την οργάνωση της μετακίνησής σας. Θέλουμε περισσότεροι και καλλίτερα να γνωρίσουν την Εύβοια.
Με αυτές λοιπόν τις σκέψεις έχουμε να σας προτείνουμε, ανάλογα και από του πού έρχεσθε διάφορες εκδρομούλες & προσκυνήματα, πεζοπορίες, agrotour, citytour, dassotour, naotour ή moussiotour, pirgotour, drakotour, velotour, 4X4tour, mototour και κλασσικά auto-tour και τέλος Negroponting!
Εκδρομές από Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και Κέρκυρα
Εκδρομές από Αθήνα και Δήμους Αττικής, Νότια Ελλάδα και Νησιά Αιγαίου και Ιονίου
Την πρώτη εκδρομή την έχει «φιλοτεχνήσει» η Κυρία Ρένα Στράτη, άριστη γνώστης της Ευβοϊκής γης. Αφορά περιηγητές που από τον άξονα Στυλίδα, Λαμία, Καρπενήσι, Αμφιλοχία και πάνω (βόρεια) μπορεί να κατευθυνθούν προς τη Γλύφα και να περάσουν απέναντι στον Αγιόκαμπο. Στην περιοδεία αυτή έχει συμπεριλάβει δύο μονές του Οσίου Δαβίδ του Γέροντος κοντά στις Ροβιές (Βόρια Εύβοια) και της Σωτήρος στη Κύμη. Επίσης και μια επίσκεψη στην Αθήνα στο Μουσείο Ακροπόλεως και Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. (Βλέπε σχετικό πρόγραμμα)
Η S-group hotel-S είναι σε θέση να φιλοτεχνήσει οποιοδήποτε θεματικό πρόγραμμα επισκέψεων στην Εύβοια και να σας προτείνει. Προς το παρόν σας κοινοποιούμε το Πρόγραμμα Νο1 «Χώρα των Οσίων και των Ιερών τους»
Γράφει ο Χρήστος Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου